Magadat

66

Muzyka utworzona przez Janus za pomocą Suno AI

Magadat

@Janus

Magadat

@Janus

tekst piosenki
Mindig magadat add, sose játssz szerepet! A közösségi média által uralt világ a kegyes hazugságok és hamisítványok világa: a látszat kedvéért sokan csupa olyasmit posztolnak, amilyennek szeretnék, hogy mások lássák őket. Te ne ess ebbe a hibába – érd el, hogy úgy szeressenek (beléd), ahogy vagy, és később sem kell a párod lenyűgözéséhez megjátszanod magad. Hosszú távon mindenki jobban jár.
Légy – és maradj az idő múlásával is – lovagias, udvarias, előzékeny! Nem azért, mert a partnered ne tudná magának kinyitni az ajtót vagy odébb tolni a bevásárlókocsit, hanem mert ebből észreveszi, hogy nemcsak magadra vagy másokra figyelsz, hanem őrá is, és jó érzéssel nyugtázza, hogy számíthat rád.
Az előzőből következik: legyen fontosabb számodra a szerelmed az okostelefonodnál! Amikor vele vagy, ne a különböző üzenőfalakat görgesd, hanem neki üzend a viselkedéseddel: ő az elsődleges.
Jegyezd fel magadban, miket szeret és miket nem! És azzal, amit szeret, lepd meg a legváratlanabb pillanatban. Amit nem szeret, azzal sose tolakodj nála. Értékeld, ha ő is hasonlóképp keresi a kedved!
Ha szüksége van valakire – mert például trauma érte vagy rosszabb napokat él –, mindig te légy az első, akit maga mellett tudhat! Nem azért, hogy beléd törölhesse a lábát vagy lelki szemetesládának használhasson, hanem azért, hogy az erős férfiválladon sírhassa ki a bánatát, ha ettől könnyebb neki.
Tanulj meg hallgatni mellette és arra, amit ő mond – ne mindig magadról fecsegj! Ha jól tudsz arra figyelni, ami foglalkoztatja, érezni fogja, hogy ugyanaz fontos neked, ami neki, s egy irányba húztok.
Éreztesd vele azt is, hogy különleges! Ha „csak” számodra az, akkor a világ számára is az lesz, mert te jelented neki a világot. Azzal is alátámaszthatod ezt, ha a kettőtök életében fontos dátumokat évről évre számon tartod mint megünneplendő eseményeket, és ilyenkor (is) megleped őt valamivel.
A meglepetésfaktort egyébként is őrizd a kapcsolatotokban! Fenntart egyfajta örök izgatottságot – és a fantáziádat is dicséri –, ha a hét bármelyik napját fel tudod dobni valamely örömteli váratlannal.
A nap folyamán többször is emlékeztesd arra, hogy gondolsz rá! Reggel írj egy kedves napindító üzenetet a kávéja mellé, napközben is érdeklődj legalább sms-ben vagy egy gyors telefonnal, hogy jól haladnak-e a dolgai, a nap végén pedig menj elé, hogy ennyivel is több időt tölthessetek együtt.
Végül talán a legnehezebb: bátran nyílj meg előtte! Sok férfi tart attól, hogy a sebezhető oldalát is megmutassa egy hölgy előtt. Ha viszont a kétségeidet, fájdalmaidat, esetleges gyenge pontjaidat is feltárod számára, ezzel a végtelen bizalmadról biztosítod, amivel erősíted kettőtök összetartozását.
Udvarolni nem csak egy szerelem első hónapjaiban fontos, sőt. Ha egy idő után biztonságérzetből vagy flegmaságból elmaradoznak részünkről a bókok és a figyelmesség, könnyen „beelőzhet” más, aki szívünk hölgyénél pótolja a hiányt. Vagy szimplán boldogtalan lesz a párunk, ami önmagában is elég baj. Az igazi fé
Styl muzyki
Popp, Rap

Możesz lubić

Cover utworu A Força de um Homem

Utworzone przez: Luiz Almeida za pomocą Suno AI

Cover utworu Музыка Любви

Utworzone przez: Svetlana М. za pomocą Suno AI

Cover utworu Dona Vera Festa

Utworzone przez: Agostinho Neto za pomocą Suno AI

Cover utworu 50 Éves Tibi

Utworzone przez: Gergő Horváth za pomocą Suno AI

Powiązana lista odtwarzania

Cover utworu В трясине...

Utworzone przez: BestoRav2 za pomocą Suno AI

Cover utworu DKopas ambiente

Utworzone przez: Guillermo Nass za pomocą Suno AI

Cover utworu Вечная Симфония

Utworzone przez: Jonnygood 11 za pomocą Suno AI

Cover utworu Drink song

Utworzone przez: Katalin Czikkely za pomocą Suno AI