Magadat

61

Music Created By Janus With Suno AI

Magadat

@Janus

Magadat

@Janus

Lyrics
Mindig magadat add, sose játssz szerepet! A közösségi média által uralt világ a kegyes hazugságok és hamisítványok világa: a látszat kedvéért sokan csupa olyasmit posztolnak, amilyennek szeretnék, hogy mások lássák őket. Te ne ess ebbe a hibába – érd el, hogy úgy szeressenek (beléd), ahogy vagy, és később sem kell a párod lenyűgözéséhez megjátszanod magad. Hosszú távon mindenki jobban jár.
Légy – és maradj az idő múlásával is – lovagias, udvarias, előzékeny! Nem azért, mert a partnered ne tudná magának kinyitni az ajtót vagy odébb tolni a bevásárlókocsit, hanem mert ebből észreveszi, hogy nemcsak magadra vagy másokra figyelsz, hanem őrá is, és jó érzéssel nyugtázza, hogy számíthat rád.
Az előzőből következik: legyen fontosabb számodra a szerelmed az okostelefonodnál! Amikor vele vagy, ne a különböző üzenőfalakat görgesd, hanem neki üzend a viselkedéseddel: ő az elsődleges.
Jegyezd fel magadban, miket szeret és miket nem! És azzal, amit szeret, lepd meg a legváratlanabb pillanatban. Amit nem szeret, azzal sose tolakodj nála. Értékeld, ha ő is hasonlóképp keresi a kedved!
Ha szüksége van valakire – mert például trauma érte vagy rosszabb napokat él –, mindig te légy az első, akit maga mellett tudhat! Nem azért, hogy beléd törölhesse a lábát vagy lelki szemetesládának használhasson, hanem azért, hogy az erős férfiválladon sírhassa ki a bánatát, ha ettől könnyebb neki.
Tanulj meg hallgatni mellette és arra, amit ő mond – ne mindig magadról fecsegj! Ha jól tudsz arra figyelni, ami foglalkoztatja, érezni fogja, hogy ugyanaz fontos neked, ami neki, s egy irányba húztok.
Éreztesd vele azt is, hogy különleges! Ha „csak” számodra az, akkor a világ számára is az lesz, mert te jelented neki a világot. Azzal is alátámaszthatod ezt, ha a kettőtök életében fontos dátumokat évről évre számon tartod mint megünneplendő eseményeket, és ilyenkor (is) megleped őt valamivel.
A meglepetésfaktort egyébként is őrizd a kapcsolatotokban! Fenntart egyfajta örök izgatottságot – és a fantáziádat is dicséri –, ha a hét bármelyik napját fel tudod dobni valamely örömteli váratlannal.
A nap folyamán többször is emlékeztesd arra, hogy gondolsz rá! Reggel írj egy kedves napindító üzenetet a kávéja mellé, napközben is érdeklődj legalább sms-ben vagy egy gyors telefonnal, hogy jól haladnak-e a dolgai, a nap végén pedig menj elé, hogy ennyivel is több időt tölthessetek együtt.
Végül talán a legnehezebb: bátran nyílj meg előtte! Sok férfi tart attól, hogy a sebezhető oldalát is megmutassa egy hölgy előtt. Ha viszont a kétségeidet, fájdalmaidat, esetleges gyenge pontjaidat is feltárod számára, ezzel a végtelen bizalmadról biztosítod, amivel erősíted kettőtök összetartozását.
Udvarolni nem csak egy szerelem első hónapjaiban fontos, sőt. Ha egy idő után biztonságérzetből vagy flegmaságból elmaradoznak részünkről a bókok és a figyelmesség, könnyen „beelőzhet” más, aki szívünk hölgyénél pótolja a hiányt. Vagy szimplán boldogtalan lesz a párunk, ami önmagában is elég baj. Az igazi fé
Style of Music
Popp, Rap

You Might Like

Cover of the song نشيد الفخر

Created By amal abdelwahed With Suno AI

Cover of the song teste 2 erk

Created By Renato Azevedo Cossich Furtado With Suno AI

Cover of the song Cening

Created By zona Rusuh With Suno AI

Cover of the song с днем рождения! Мухтиёр

Created By Valavator Toritsin With Suno AI

Related Playlist

Cover of the song HUAYNO DEL SOL

Created By patricio alejandro martinez vera With Suno AI

Cover of the song "

Created By Аня Kirichenko With Suno AI

Cover of the song Praca

Created By Robert Szklorz With Suno AI

Cover of the song Alex es gay

Created By El MaTrAkA With Suno AI