Matteus

@Viktor Ljunglöf

Matteus

@Viktor Ljunglöf

가사
Matteus är en kille med en charm som få kan motstå. Han älskar att vara med på olika hemmafester, där han alltid är den som drar igång stämningen. Oavsett om det är en liten samling med vänner eller en större fest, så är Matteus alltid i centrum, spridande glädje och skratt. Han har en förmåga att få alla att känna sig bekväma och inkluderade, vilket gör honom till en älskad vän.
Innan han går ut, lägger han tid på att se bra ut. Han kammar sitt hår noggrant och ställer sig framför spegeln för att justera sin stil. Den där sista minuten av förberedelse är viktig för honom; han vill alltid ge ett intryck av självsäkerhet och stil. Men trots all glädje och festligheter, finns det en annan sida av Matteus. Dagen efter, när festens ekon har tystnat, kommer ångesten smygande. Han vet att skolan väntar med plugg och krav, och det kan kännas överväldigande.
Matteus kämpar med att balansera nöje och ansvar. Han vill ge sitt bästa i skolan, men ibland känns det som om festens lockelse drar honom bort från det han verkligen behöver fokusera på. Han är medveten om att han måste ge bra ifrån sig, inte bara för sin egen skull, utan också för att leva upp till de förväntningar som andra har på honom. Men trots dessa utmaningar, fortsätter han att vara den charmiga och glada kille som alla känner och älskar, alltid med ett leende på läpparna, redo för nästa fest eller utmaning som livet har att erbjuda.
음악 스타일
Hit

당신은 좋아할 수도 있습니다

노래 표지 поп женский голос

Suno AI을 사용하여 Following 8888에 의해 생성됨

노래 표지 Torna da Me

Suno AI을 사용하여 Rita Deiola에 의해 생성됨

노래 표지 Provident a legjobb

Suno AI을 사용하여 Katalin Kovács에 의해 생성됨

노래 표지 Culto na Igreja

Suno AI을 사용하여 LUCAS EDUARDO Fernandes에 의해 생성됨

관련 재생목록

노래 표지 Falling Stars

Suno AI을 사용하여 Daniele에 의해 생성됨

노래 표지 Хуй

Suno AI을 사용하여 l_Lovelorn_l에 의해 생성됨

노래 표지 Потерянный путь

Suno AI을 사용하여 Nikita The Maintech Tolstonozhenko에 의해 생성됨

노래 표지 с др

Suno AI을 사용하여 Pavel Kamenev에 의해 생성됨