Matteus

@Viktor Ljunglöf

Matteus

@Viktor Ljunglöf

歌詞
Matteus är en kille med en charm som få kan motstå. Han älskar att vara med på olika hemmafester, där han alltid är den som drar igång stämningen. Oavsett om det är en liten samling med vänner eller en större fest, så är Matteus alltid i centrum, spridande glädje och skratt. Han har en förmåga att få alla att känna sig bekväma och inkluderade, vilket gör honom till en älskad vän.
Innan han går ut, lägger han tid på att se bra ut. Han kammar sitt hår noggrant och ställer sig framför spegeln för att justera sin stil. Den där sista minuten av förberedelse är viktig för honom; han vill alltid ge ett intryck av självsäkerhet och stil. Men trots all glädje och festligheter, finns det en annan sida av Matteus. Dagen efter, när festens ekon har tystnat, kommer ångesten smygande. Han vet att skolan väntar med plugg och krav, och det kan kännas överväldigande.
Matteus kämpar med att balansera nöje och ansvar. Han vill ge sitt bästa i skolan, men ibland känns det som om festens lockelse drar honom bort från det han verkligen behöver fokusera på. Han är medveten om att han måste ge bra ifrån sig, inte bara för sin egen skull, utan också för att leva upp till de förväntningar som andra har på honom. Men trots dessa utmaningar, fortsätter han att vara den charmiga och glada kille som alla känner och älskar, alltid med ett leende på läpparna, redo för nästa fest eller utmaning som livet har att erbjuda.
音楽のスタイル
Hit

よろしければ

曲のカバー Precisamos Saber

Edgar Costa Dias が Suno AI を使用して作成しました

曲のカバー Мах

Руслан Орлов が Suno AI を使用して作成しました

曲のカバー Фанни

DEZONT SOULS が Suno AI を使用して作成しました

曲のカバー Gurí do céu!

MÜLLER が Suno AI を使用して作成しました

関連プレイリスト

曲のカバー مالك مشغول

Hady Eltohamy が Suno AI を使用して作成しました

曲のカバー gg

CossaK が Suno AI を使用して作成しました

曲のカバー Meu mundo precisa de você

André Felipe が Suno AI を使用して作成しました

曲のカバー Akim, mon amour

Marie Halleux が Suno AI を使用して作成しました