Wilmas Äventyr på Drömmarnas Moln

61

Muzyka utworzona przez Emil Ljung za pomocą Suno AI

Wilmas Äventyr på Drömmarnas Moln

@Emil Ljung

Wilmas Äventyr på Drömmarnas Moln

@Emil Ljung

tekst piosenki
En stjärnklar natt somnade Wilma med drömmar om äventyr. När hon vaknade, insåg hon att hon låg på ett mjukt, fluffigt moln. Runt omkring henne svävade stjärnor och månen log mot henne. Wilma kunde inte tro sina ögon!
"Här är allt möjligt!" utbrast hon förtjust. Hon såg en stor låda med lego som svävade bredvid henne. "Jag kan bygga vad jag vill!"
Wilma började snabbt bygga en fantastisk enhörning av lego. Med varje bit hon fäste, fick hon liv i sin skapelse. Snart stod där en vacker enhörning med glittrande man och horn som strålade som en diamant.
"Du ska heta Vinddansaren!" sa Wilma och klappade enhörningen på halsen. Vinddansaren skrapade med sina hovar, redo för äventyr.
Wilma klev upp på Vinddansarens rygg, och tillsammans började de sväva genom stjärnorna. De flög förbi månen och dansade mellan de gnistrande stjärnorna. Det kändes som om de var i en magisk värld där allt var möjligt.
Plötsligt såg de något glittra i fjärran. "Vad kan det vara?" frågade Wilma. Vinddansaren flög dit, och snart stod de framför en hemlig trädkoja som hängde bland stjärnorna. Trädet var stort och gammalt, och i dess grenar hängde glittrande lampor som lyste upp natten.
"Vi måste kolla in det här!" sa Wilma och hoppade ner från Vinddansaren. De klättrade upp i trädkojan, där en fantastisk utsikt över himlen väntade. Inuti var kojan fylld med böcker, färger och pysselmaterial av alla slag.
"Wow! Det här är perfekt för att pyssla!" utbrast Wilma. Hon satte genast igång med att måla stjärnor och skapa magiska konstverk.
När hon var klar, tittade hon ut genom kojan och såg hur alla stjärnorna dansade. "Tack, Vinddansaren, för det här underbara äventyret!" sa hon och klappade sin vän.
Vinddansaren log och förde Wilma tillbaka på ryggen. De flög högre upp mot himlen, där de svävade bland molnen och skapade nya äventyr tillsammans.
Till slut började solen gå upp, och Wilma visste att det var dags att återvända hem. "Jag kommer att drömma om dig, Vinddansaren!" ropade hon när de flög tillbaka ner på molnet.
När Wilma vaknade i sin säng, log hon för sig själv. Hon visste att varje gång hon stängde ögonen, skulle nya äventyr på Drömmarnas moln vänta på henne.
Styl muzyki
Saga, barn

Możesz lubić

Cover utworu Bình minh trên quê hương

Utworzone przez: St Ts za pomocą Suno AI

Cover utworu Merengue prueba 2

Utworzone przez: Rafa edgar Lópe Arro za pomocą Suno AI

Cover utworu ACORDA   TÁ  NA  HORA  DE  OUVIR  MIGUEL  BARROSO.

Utworzone przez: Izac Nogueira za pomocą Suno AI

Cover utworu Dormido

Utworzone przez: Héctor Martínez za pomocą Suno AI

Powiązana lista odtwarzania

Cover utworu هي

Utworzone przez: amr sed za pomocą Suno AI

Cover utworu Lastbilsföraren Thomas

Utworzone przez: Cecilia D za pomocą Suno AI

Cover utworu dsf

Utworzone przez: béla balog za pomocą Suno AI

Cover utworu Отброс в мире адекватных взрослых

Utworzone przez: Жанна Чамкина za pomocą Suno AI