Saknar dig

80

Muzyka utworzona przez Gkvderj Jgdgkk vi utfnij za pomocą Suno AI

Saknar dig

@Gkvderj Jgdgkk vi utfnij

Saknar dig

@Gkvderj Jgdgkk vi utfnij

tekst piosenki
Mmm mmm mmm, jag vet inte vart man ska börja vi två var som en, vi gjorde allt tillsammans och skratta tills vi fick ont i magen. Vi pratade om framtiden, alla hyss vi skulle hitta på på ålderdomshemmet. Du skulle bli gudmor åt mina barn. Du var och du är min bästavän trotts att livet skilde oss åt. Än idag har jag svårt att förstå vad som hände, du stötte på en grabb och la allt bakom dig. Vet inte vad jag ska tro (nej vad jag ska tro).
Celine du va mitt allt och lite till jag trodde de var vi tills döden skilde oss åt, det är sjukt hur fel man kan ha. För nu sitter jag här själv, skriver på en låt om saker som jag känt nu när det inte är vi två. Jag hade två biljetter till en konsert åt oss två, men det blev inte av, inte med dig. Jag gick med nån annan men allt kändes fel det skulle varit du som stod där bredvid. Jag klarar mig ändå bra, bättre än jag trott men det känns ändå tomt. Livet funkar utan dig men det funkar bättre med (om du förstår vad jag menar). Så jag säger det nu trotts att det är försent, jag älskar dig min vän och jag hoppas du får det bra.
Det var något speciellt med dig. Något alldeles extra. Något som inte går att ersätta. Sättet jag klickade med dig har jag aldrig upplevt förut. Din humor, ditt skratt, ditt leende, din kraft. Jag torkar tårar från min kind fan jag önskar du va här. en del av mig är borta, den delen som var din.
Men tro mig när jag säger att jag är glad för din skull, jag hoppas du är lycklig, att du mår bättre nu. Jag säger förlåt för alla misstag, förlåt för all min skit, förlåt för alla nätter du fått lyssna på mitt liv.
Ta hand om dig nu, lev varje dag som om det vore den sista. Låt ingen trycka ner dig, du förtjänar mycket bättre. Jag älskar dig från botten av mitt hjärta.
Styl muzyki
Pop rock

Możesz lubić

Cover utworu Da sempre

Utworzone przez: Elena Gennari za pomocą Suno AI

Cover utworu Ты не верь глазам...

Utworzone przez: Анна Циндяйкіна za pomocą Suno AI

Cover utworu Mi flor de la mañana

Utworzone przez: R H Tor za pomocą Suno AI

Cover utworu Die Griechen Gang

Utworzone przez: Stefanie Richter za pomocą Suno AI

Powiązana lista odtwarzania

Cover utworu el niño el niña

Utworzone przez: COQUETEL “COQUETELZINHO” Coquetel za pomocą Suno AI

Cover utworu Creaciones de Uñas

Utworzone przez: yaumiris aguero za pomocą Suno AI

Cover utworu bojote

Utworzone przez: Diseño 2 PromaticMedia za pomocą Suno AI

Cover utworu Redação- Constituição Federal de 1988 (pt2)

Utworzone przez: João Vitor Costa Cesario za pomocą Suno AI