60 éves évfolyam találkozó

53

Music Created By Zsolt Rotyis With Suno AI

60 éves évfolyam találkozó

@Zsolt Rotyis

60 éves évfolyam találkozó

@Zsolt Rotyis

Lyrics
Hatvan év, de mintha tegnap lett volna, Eleki iskolánk régi falai között, Három osztály diákjai újra együtt, A múlt dallama ma is bennünk zengett. Úttörő táborok, a nyár tábortüze, Meseoperett, tornavizsga izgalma. Tanárok lelke, álmaik bennünk élnek, Ők is itt vannak most, szívünk mélyén énekelnek. Jó újra együtt lenni, emlékezni mindarra, Azokra, akik köztünk voltak, most is élnek szavakban. Sokan már nincsenek velünk, de itt maradtak bennünk, Szívünkben örökké ott lesznek, soha el nem tűnnek. Emlékezünk rájuk ma, csendben, szeretettel, Hatvan év távolából is itt vannak örökre.
Minden mosoly és minden könny visszatér, A régi barátok hangja még ma is bennünk él. Az iskolaévek, a lelkes tanárok szavai, A tornateremben nevetésünk messze száll. Az év végi tornavizsgák büszkesége, Úttörő táborok, az esti mesék fénye. Minden perc, amit együtt töltöttünk, Ma hatvan év után is újra nevetünk.
Jó újra együtt lenni, emlékezni mindarra, Azokra, akik köztünk voltak, most is élnek szavakban. Sokan már nincsenek velünk, de itt maradtak bennünk, Szívünkben örökké ott lesznek, soha el nem tűnnek. Emlékezünk rájuk ma, csendben, szeretettel, Hatvan év távolából is itt vannak örökre.
Az idő elszállt, de a szívünk nem feled, Eleki iskolánk, a közös múltunk vezet. A tanárok hite, az együtt töltött évek, Három osztály álma ma újra összeérnek.
Jó újra együtt lenni, nevetni és emlékezni, Azokkal, akik itt vannak, és akiket nem feledünk. Hatvan év múlt el, de a lelkünk összekapcsol, Együtt nézünk a múltba, és emeljük fel poharunk.
Style of Music
romantikus

You Might Like

Cover of the song Tormenta

Created By emanuel leiva With Suno AI

Cover of the song Ecosistemas

Created By NELIA PAOLA SEVERINO AGUIRRE With Suno AI

Cover of the song День Дознания

Created By Яна Рушковская With Suno AI

Cover of the song como le hago

Created By Luis Enrique Frese González With Suno AI

Related Playlist

Cover of the song Cuban Tango Jam

Created By José Román Ortega Cárdenas With Suno AI

Cover of the song Oi Morena

Created By Júlio César With Suno AI

Cover of the song High Above the Crowds

Created By Roy Misje With Suno AI

Cover of the song Alma

Created By Guuh santtos With Suno AI